Over onze salon

Heb je geen zin (of tijd!) om ‘s morgens elke dag uren voor de spiegel te staan?
Mag het hier en daar misschien een beetje strakker?
Of wil je gewoon even lekker voor jezelf zorgen?

Instituut Beauté du Monde biedt u een ruime keus aan eersteklas behandelingen

Wij zijn al 10 jaar een begrip als het gaat om Permanente Make-up, Microblading, permanent ontharen, slimming, toning, vetbevriezing, cavitatie, maar u kunt ook bij ons terecht voor zeer effectieve behandelingen tegen rimpels, camouflage van pigmentvlekken, het verwijderen van steelwratjes, fibromen, striae of couperose.

Onze salon is gelegen aan de Emmastraat 7 in het gezellige winkelcentrum van Velp!

U wordt bij ons door gediplomeerde schoonheidsspecialistes behandeld. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige en dierproef-vrije producten. Kijkt u rustig rond op deze site voor meer informatie over onze behandelingen, details over onze producten en uiteraard onze prijzen.

Voor het maken van een afspraak klikt u eenvoudig op de button “Online Afspraak Maken”! We zien u graag terug in onze salon!

Voor en na de behandeling

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.

Acties en nieuws

Beauté du Monde specialiseert!

Beauté du Monde specialiseert!

Beauté du Monde specialiseert zich in het aanbrengen van Permanente Make-up. Permanente make-up luistert heel nauw. Het is meer dan een behandeling, het is bijna kunst!En uiteraard moet het eindresultaat de verwachtingen overtreffen. Daarom doen we vooraf een goede...

Lees meer
Corona kilo’s? Zo pakken wij dat aan!

Corona kilo’s? Zo pakken wij dat aan!

Nu sporten even wat complexer is geworden vliegen de kilo's er vaak snel weer aan. Beauté du Monde kan u helpen snel weer "in shape" te komen! Wat dacht u bijvoorbeeld van onze gecombineerde behandeling van vetbevriezing en ultrasonore anti cellulitus behandeling? Of...

Lees meer
We zijn weer open!

We zijn weer open!

Gelukkig heeft het RIVM de beperkingen rondom de corona-crisis wat versoepeld. Wij hebben u gemist, en zijn erg blij dat we u weer mogen behandelen. Als u zich niet ziek voelt, bent U dus weer van harte welkom in onze salon! Wij besteden uiteraard extra aandacht aan...

Lees meer