Eerste hulp bij huidproblemen

Uw huid laat u stralen, maar kan soms ook flinke problemen geven. Heeft u last van een te droge of schilferige huis, cellulitis, ontsierende littekens, pigmentproblemen of andere ongemakken? Kom dan eens kijken bij Beauté du Monde. Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan huidbehandelingen.

Medische Pigmentatie

Is het bij cosmetische pigmentatie de bedoeling dat de pigmentatie opvalt, bij medische pigmentatie is het dat juist niet. We camoufleren dan juist littekens, pigmentafwijkingen, plaatselijke kaalheid en andere visuele verstoringen.. Medische pigmentatie wordt vaak vergoed door uw verzekeraar.

Permanente Make up

Met permanente Make Up brengen we pigment in, in uw huid. U kunt dit vergelijken met tatoeëren, maar de gebruikte technieken zijn heel anders. U zou permanente make up kunnen overwegen als u elke dag dezelfde make up aanbrengt, bijvoorbeeld voor het accentueren van uw lippen of ogen.

Meso therapie

Last van (beginnende) rimpels, maar geen zin om maar meteen aan de botox te gaan? Met mesotherapie brengen we plantaardige extracten in in uw huid die de aanmaak van collageen en elastine bevorderen. Het resultaat: cellulitis vermindert drastisch en de uw gezicht, armen, benen en buik worden strakker. En niet te vergeten: rimpels verminderen.

Couperose/Steelwratjes

Couperose is een rode verkleuring van de huid, waarbij de fijne adertjes in het gezicht door de huid heen schijnen. Crèmes en concealers die worden gebruikt om de afwijking te verbergen zijn vaak agressief en verstoppen de huid. Hierdoor verergert op termijn de huidconditie. Met laser, IPL of de Elos-techniek biedt Beauté du Monde een lange termijnoplossing met direct resultaat, die geschikt is voor de meest gevoelige huidtypen.

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Permanente haaroplossingen

Wenkbrauwen en wimpers accentueren uw schoonheid, maar haar kan soms ook op de verkeerde plaatsen ontstaan. Wilt u volle natuurlijker wenkbrauwen? Mooie lange omhoog gekrulde wimpers of juist minder haar op plekken waar u dat liever niet heeft? Beauté du Monde heeft de oplossing voor hem… en haar.

Microblading 3D Hairstroke

Bent u ontevreden over uw wenkbrauwen, of heeft u geen tijd om deze iedere morgen te doen? Microblading is een 3D techniek waarmee uw wenkbrauwen van permanente make-up voorziet. Samen met onze specialist bepaalt u kleur, vorm en dikte. Daarna brengen we pigment aan in de opperhuid. Het resultaat: wenkbrauwen die bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

Lash lift

Geen zin meer om wimpers te plakken, of bent u ontevreden over het resultaat? Tijdens de lash lift behandeling worden je natuurlijke wimpers permanent omhoog gekruld en donkerder geverfd. Vooral bij mensen met kortere of rechte wimpers boeken we hele mooie resultaten boeken, zonder geknoei en geplak!

Permanent Ontharen

Hoeveel tijd, energie en geld kost waxen, scheren en epileren u? En hoeveel wordt dat als u alle producten die u koopt tegen de irritaties daarbij optelt? En dan hebben we het nog niet over de rode bultjes, ingegroeide haartjes, huidirritatie en andere bijkomende ongemakken. Met de Intense Pulsed Light (IPL) behandeling van Beauté du Monde kiest u voor langdurig resultaat.

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen?

Neem dan nu contact met ons op!

Waist management

Een gezonde levensstijl helpt gezond, fit en slank te blijven, maar dat is geen garantie dat het vet op de juiste plaats zit. Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw probleemgebieden lokaal aan te pakken? En wilt u dat doen zonder naalden, speciaal dieet, operat ies en hersteltijd? Dan kan Beauté du Monde u waarschijnlijk helpen met slimme slimming en toning oplossingen! Neem contact op voor een behandeling op maat.

Ultrasone vetverwijdering

Tijdens een ultrasone behandeling, worden vetcellen door ultrasonoor geluid vernietigd. Grotere zones, zoals love handles, behandelen we met de Medcos Body Wizard. En voor kleine gebieden, zoals de onderkin, gebruiken we cavitatie met een relatief kleine behandelkop. De behandeling is pijnloos en het lichaam voert de vernietigde vetcellen op een natuurlijke wijze af. Het enige dat u nog moet doen is voldoende water drinken.

Vetbevriezing (cryo lipolyse)

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat een cryo lipolyse behandeling een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden. Tijdens de cryo lipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd.