Pogingen om deze oneffenheden te verbergen met crèmes en concealers ontaarden veelal in een nog slechtere huidconditie waarbij de huid reageert op agressieve ingrediënten of gaat verstoppen. Een huidvriendelijke oplossing op de lange termijn is een couperose behandeling door middel van laser, IPL of de Elos-techniek. Een dermatologisch verantwoorde behandeling met direct resultaat en geschikt voor de meest gevoelige huidtypen.

Hoe snel zie ik resultaat?

Kleine vaatjes zijn soms al na één behandeling verdwenen. Voor grotere gebieden, diepere vaatjes en rosacea zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld tussen de 1-5 behandelingen. Na elke couperose behandeling ziet u de vaatjes geleidelijk aan verminderen. In het behandelde gebied zullen pigmentvlekken en zonneschade tevens verminderen. Grove poriën verfijnen en uw huid zal steeds meer gaan stralen.

We doen het al ruim 12 jaar

De specialist voor couperose behandelingen bij Instituut Beauté du Monde is Nabila, de eigenaresse. Ze doet het al 12 jaar en heeft oog voor schoonheid en reconstructie. Ze doet haar werk nauwkeurig en perfect, tot in het kleinste detail. U hebt doorgaans geen verwijsbrief van uw huisarts, dermatoloog of medisch specialist nodig. Onze specialiste is direct toegankelijk.
Omdat vergoedingen per zorgverzekeraar kunnen verschillen kunt u telefonisch contact met ons óf uw zorgverzekeraar opnemen om na te gaan welke vergoeding er voor u geldt.

Wij voorzien u graag van een eerlijk en realistisch advies

Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor
garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende
behandelmethodes en bespreek uw verwachtingspatroon.

Boek deze behandeling direct online hier.

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.