Hoe lang blijft dat zitten?

De resultaten van een lashlift behandeling blijven gemiddeld zo’n 6 weken zichtbaar, daarna wordt aangeraden terug te komen naar ons instituut en doen we ons trucje gewoon weer!

De voordelen

Om te beginnen spreken je ogen natuurlijk veel meer met mooie lange wimpers, maar daarnaast scheelt je dit ‘s morgens kostbare tijd voor de spiegel. Je hoeft zelf immers niet meer te plakken of te krullen! Daarnaast is de behandeling goedkoper dan wimper extensions! Het gebruik van mascara zal minder nodig zijn, maar kan wel gewoon! Douchen en zwemmen doen geen afbreuk aan de lashlift, gewoon doen dus!

Wij voorzien u graag van een eerlijk en realistisch advies.

Het beste komt u bij ons schoonheidsinstituut in Velp langs voor een gratis en vrijblijvend consult.

Boek deze behandeling direct online hier.

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.