Medische pigmentatie is in de volgende gevallen echt een uitkomst:

  • Tepel- en tepelhofreconstructie na een borstreconstructie.
  • Camouflage van littekens door brandwonden, een ongeluk, facelift of operatie.
  • Camouflage na het corrigeren van schisis.
  • Pigmentatie bij gesegmenteerde vitiligo.
  • Het nabootsen van hoofdhaar na een haartransplantatie.
  • Via wenkbrauwen meer uitdrukking geven aan het gezicht bij alopecia areata.

Mooi en natuurlijk eindresultaat

Bij medische pigmentatie worden er verschillende camouflerende kleuren pigment in de huid aangebracht.Dat gebeurt in delen. We bouwen de invulling langzaam op, zodat het eindresultaat er heel mooi en natuurlijk uit komt te zien. In overleg werken we toe naar het fraaiste resultaat.

Zoekt u een beautyinstituut waarin u echt vertrouwen kunt hebben?

Bij Instituut Beauté du Monde kunt u rekenen op:

  • Zorgvuldige huidanalyse,
  • De juiste pigmentkleur,
  • Een betrokken specialist,
  • Een naturel eindresultaat.

We doen het al ruim 12 jaar

De specialist voor medische pigmentatie bij Instituut Beauté du Monde is Nabila, de eigenaresse. Het aanbrengen van permanente make-up is haar passie. Ze doet het al 12 jaar en heeft oog voor schoonheid en reconstructie. Ze doet haar werk nauwkeurig en perfect, tot in het kleinste detail.

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Kwaliteitslabel

Bij Instituut Beauté du Monde gebruiken we goedgekeurde, mooie pigmenten, state-of-the-art materiaal, de laatste technieken en we hebben de NSGP A-registratie, dat is hét kwaliteitslabel voor permanente-make-upspecialisten. U bent dus in vertrouwde handen.

Hoe werkt het?

U maakt een afspraak en komt vrijblijvend langs. We nemen ruim de tijd om de mogelijkheden en het te verwachten resultaat door te spreken. Zodra u met ons door wil, stellen we een behandelplan op.

Wat kost medische pigmentatie?

Neem voor een prijsindicatie contact met ons op.

Vergoeding door uw ziektekostenverzekeraar

We zijn erkend door de GGD. Daarmee voldoen we aan alle eisen die het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport aan permanente-make-up specialisten stelt.

We zijn door de ANBOS-organisatie erkend. Bij medische pigmentatie hebt u veelal recht op een vergoeding door uw ziektekostenverzekeraar.

Wij voorzien u graag van een eerlijk en realistisch advies.

Het beste komt u bij ons schoonheidsinstituut in Velp langs voor een gratis en vrijblijvend consult.

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.