Geen tijd om iedere morgen uw wenkbrauwen te doen? Of bent u niet tevreden met uw huidige wenkbrauwen?

Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up voor de wenkbrauwen!

Hoe werkt het

Nabila Hettinga, eigenaresse van instituut Beauté du Monde bespreekt uw wensen. Samen bepalen we de kleur, vorm en dikte van de wenkbrauwen. Voordat “het echte werk” begint worden de wenkbrauwen op uw gezicht getekend. Dat voorkomt ongewenste verassingen achteraf!

U wordt indien nodig plaatselijk verdoofd, waarna er met een blade-mesje fijne haartjes worden gepigmenteerd in de opperhuid. Deze 3D techniek levert een resultaat op dat bijna niet van natuurlijke wenkbrauwen te onderscheiden is!

Correcties

Helaas zien wij regelmatig mensen in ons instituut die niet tevreden zijn met een behandeling die zij elders hebben laten doen. Niet getreurd! Vaak kan er met microblading veel worden gecorrigeerd, zodat u alsnog de wenkbrauwen en gezichtsexpressie krijgt die u wilde!

De behandeling

Als u na uw vrijblijvende consult besluit om Microblading te gaan doen wordt er na de eerste behandeling direct een datum geprikt voor de nabehandeling. Het is normaal dat het pigment na de eerste behandeling een beetje vervaagt. Vandaar dat het in 2 behandelingen wordt uitgevoerd.

Producten

Het succes van een microblading behandeling is voor zeker 70% afhankelijk van jouw eigen nazorg. Het is daarom belangrijk dat je producten gebruikt die zowel veilig zijn als effectief werken op jouw huid. Elke klant krijgt van ons nazorgproducten en instructies mee. Zo kan je zorgeloos genieten van jouw permanente make-up en weten wij zeker dat je voorzien bent van de juiste producten. Wij voorzien u graag van een eerlijk en realistisch advies.

Het beste komt u bij ons schoonheidsinstituut in Velp langs voor een gratis en vrijblijvend consult.

Boek deze behandeling direct online hier.

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.