Of u nu tijd wilt besparen ‘s morgens vroeg, of gewoon wat vollere wenkbrauwen wilt, wij adviseren u graag! Na een kennismakingsgesprek stelt de schoonheidsspecialiste samen met u een behandelplan op. Uiteraard bieden wij u de mogelijkheid een aantal van onze referenties te raadplegen, zodat u er zeker van bent dat u in de juiste handen bent! De meeste behandelingen zijn al na 2 visites voltooid. Vraag ernaar in onze salon!

Cosmetisch en medisch

Permanente make-up kent twee toepassingsgebieden: cosmetisch en medisch. Bij cosmetische pigmentatie is het de bedoeling dat de pigmentatie opvalt, bij medische pigmentatie juist niet. Daar hebben de pigmenten juist een meer camouflerende functie. Wat de twee toepassingen gemeenschappelijk hebben, is schoonheid, uitstraling en vreugde. In beide gevallen maakt het iemand blij en compleet, met als effect: meer kracht, meer zelfvertrouwen.

Wij hebben een goede naam

De PMU-specialist bij Instituut Beauté du Monde is Nabila Hettinga, tevens eigenaresse. Het aanbrengen van permanente make-up is al meer dan 5 jaar haar passie en haar goede naam reist de landsgrenzen ver voorbij. Klanten hebben veel kilometers over voor een behandeling door haar en de vakspecialisten (denk aan: andere beautyinstituten, tattooshops en artsen) verwijzen hun klanten vol vertrouwen door.

Nieuwste technieken

Omdat Nabila zich jaarlijks laat bijscholen, bent u bij ons altijd verzekerd van de nieuwste technieken.

PMU is iets anders dan tatoeëren

PMU wordt vaak verward met tatoeëren, maar het is iets totaal anders. In beide gevallen wordt er met een naald pigment in de huid gebracht, maar dat is dan ook meteen de enige overeenkomst. Bij een tattooshop is de samenstelling van de pigmenten anders en de behandelmethode ook. Er worden andere kleuren, technieken en apparatuur gebruikt.

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Permanente make-up, de mogelijkheden:

In cosmetische zin wordt permanente make-up vooral gebruikt om de ogen of lippen te accentueren. Bij ons kunt oude PMU (Permanente Make-Up) corrigeren. Nieuwe PMU laten zetten of PMU nabehandelen.

In medische zin gaat het bij permanente-make-up behandelingen vaak om de permanente camouflage van littekens; het nabootsen van pigment of haar bij vitiligo, haartransplantatie of alopecia areata; en om het corrigeren of reconstrueren van de tepel of tepelhof.

Wij voorzien u graag van een eerlijk en realistisch advies.

Het beste komt u bij ons schoonheidsinstituut in Velp langs voor een gratis en vrijblijvend consult.

Boek deze behandeling direct online hier.

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.