Cryo Lipolyse

Cryo lipolyse of Vetbevriezing doen we met onze Medcos Body Wizard. Klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat een cryolipolyse behandeling een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuur lijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd

Cavitatie

Bij cavitatie worden de vetcellen door ultrasonoor geluid vernietigd. Net zoals bij Cryo lipolyse is dit pijnloos, en worden de vernietigde vetcellen op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Voldoende water drinken is dus bij beide behandelingen zeer aan te raden!

Het verschil

Waar de Medcos Body Wizard vooral grotere zones behandeld zoals bijvoorbeeld de love handles, kan bij cavitatie gewerkt worden met een relatief kleine behandelkop, waardoor bijvoorbeeld de onderkin behandeld kan worden.

Waarom Beauté du Monde?

De meeste schoonheidssalons en instituten hebben OF cryo OF cavitatie in de salon. Bij instituut Beauté du Monde hebben we beide behandelingen in het assortiment, en kunnen we dus vrijwel iedere zone behandelen.

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Het Behandelplan

Voor beide behandelingen wordt na een intake een behandelplan opgesteld. Beide behandelingen zijn pijnloos, hoewel er bij de cryolipolyse soms tijdelijk blauwe plekken kunnen ontstaan. De beste resultaten worden behaald vanaf 3 behandelingen, die om de 2 maanden worden ingepland.

Moet dat zo?

Nee, natuurlijk niet! U kunt ook gewoon blijven sporten en diëten! En als u de apparaten niet vertrouwd hebben we ook een body wrap programma voor u, waar u ingepakt in windsels die gedrenkt zijn in mineraalrijke dode zee klei kunt ontgiften. Helemaal natuurlijk, en ook direct zichtbaar resultaat!

Wij voorzien u graag van een eerlijk en realistisch advies

Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en bespreek uw verwachtingspatroon.

Boek deze behandeling direct online hier.

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.