Eenvoudig en snel afvallen bereikt u met een cavitatie behandeling in de buurt van Nijmegen! Bij schoonheidssalon Beauté Du Monde kiest u voor een losse behandeling of een kuur om uw probleemzones pijnloos aan te pakken. Een dieet is niet meer nodig!

Pak uw dag direct weer op na uw cavitatie behandeling dichtbij Nijmegen

Pijnloos en effectief werken wij met ultrasone geluidsgolven de vetcellen in uw probleemzones weg. U volgt de cavitatie behandeling in onze salon in de buurt van Nijmegen, waarbij u ontspannen en comfortabel plaats mag nemen in de behandelstoel. In minder dan een uur tijd bent u zichtbaar afgevallen! Omdat de behandeling pijnloos is en geen invloed heeft op de rest van uw lichaam kunt u direct na de behandeling weer verder met uw dag. Er is geen sprake van een herstelperiode. De afbraak van de vetcellen is definitief. Bekijk ook onze andere behandelingen.

Een pijnloze behandeling

Hoe kan het dat een cavitatie behandeling pijnloos wordt uitgevoerd, terwijl er direct resultaat te zien is? Tijdens de behandeling worden natuurlijke processen geactiveerd en versneld. De laagfrequente, ultrasone geluidsgolven maken de vetcellen in het lichaam vrij. Doordat de vetcellen vrij komen te staan van elkaar en het lichaam, worden deze automatisch op natuurlijke manier afgevoerd en afgebroken. Dit proces is pijnloos, de geluidsgolven kunnen wel zorgen voor een warm of prikkelend gevoel.

Zet de eerste stap naar een slank lichaam

Pijnloos en slank afvallen, wie wilt dat nou niet? Maak snel online een afspraak voor een cavitatie behandeling of een kuur bij onze salon in de buurt van Nijmegen! Wilt u graag meer informatie ontvangen? U kunt ons telefonisch bereiken op 026-7024204. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.