Door gebruik te maken van een Dermapen behandeling zorgen onze specialisten ervoor dat uw huid er weer prachtig uitziet. Dit is een zeer effectieve manier om uw huid in de diepte te vernieuwen zonder dat de opperhuid wordt beschadigd. Met deze techniek bent u snel hersteld en wij voeren de behandeling comfortabel en nauwkeurig uit.

Hoe werkt een Dermapen behandeling in Velp?

Er wordt gebruik gemaakt van een minuscuul naaldje die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maakt. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog, waardoor uw huid niet beschadigd wordt. Door de behandeling wordt de huid verstevigd doordat de bindweefselcellen een prikkel krijgen om nieuw bindweefsel te produceren. Daarnaast worden er nieuwe huidcellen geproduceerd en heeft een Dermapen behandeling een zuiverend effect. Het aantal behandelingen hangt af van u als persoon. Wij bekijken eerst uw huid en tijdens het behandelplan bespreken we met u in binnen welk tijdsbestek we uw huid er weer prachtig uit laten zien.

Profiteer van de voordelen van een Dermapen behandeling

Een voordeel van de Dermapen behandeling in Velp is dat deze ook op lastigere plekken te gebruiken is. Denk bijvoorbeeld aan de gebieden rondom de ogen of lippen. Daarnaast is de behandeling zeer nauwkeurig en in verhouding met andere methoden zeer comfortabel. Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken? Dit doet u eenvoudig online! Vragen over deze behandeling? Wij staan u graag te woord via 026 7024204.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.