Krijg door middel van een hairstroke behandeling in de regio van Arnhem prachtige wenkbrauwen! Of u nu geen volle wenkbrauwen meer heeft door te veel epileren, een bril draagt, haarverlies heeft geleden of gewoon zonder moeite dagelijks met prachtige wenkbrauwen de deur uit wilt lopen: verwen uzelf en uw wenkbrauwen met een hairstroke behandeling bij Beauté Du Monde, in de buurt Arnhem.

Wat zijn de voordelen van een hairstroke behandeling voor uw wenkbrauwen in de buurt van Arnhem?

Permanente make-up door middel van de hairstroke techniek is de oplossing voor natuurlijke, goedgevormde wenkbrauwen zonder dat daarvoor dagelijkse make-up nodig is. Dankzij de hairstroke techniek heeft u altijd mooie wenkbrauwen, zelfs na het douchen of zwemmen. Uw gezicht is sprekender dankzij uw duidelijkere wenkbrauwen, zo ziet uw gezicht er altijd aangekleed uit. In onze schoonheidssalon in de buurt van Arnhem krijgt u door de hairstroke techniek prachtig volle en natuurlijke wenkbrauwen in een kleur die identiek is aan uw eigen haarkleur.

Hoe verloopt een behandeling?

U maakt een goede keuze door voor altijd mooie en volle wenkbrauwen te kiezen. Als u de stap zet om uw wenkbrauwen te laten verbeteren door de hairstroke behandeling, mag u plaatsnemen in de fijne behandelingsstoel in onze salon in de buurt van Arnhem. Met een naald worden stroken gezet die niet van uw echte wenkbrauwharen te onderscheiden zijn. Na de behandeling ogen de wenkbrauwen ietwat rood en donkerder dan het gewenste eindresultaat. Na een week is het gewenste en definitieve resultaat zichtbaar.

Ga voor volle wenkbrauwen!

Laat nu uw wenkbrauwen verbeteren door middel van onze hairstroke behandeling in onze salon, dichtbij Arnhem. Maak online een afspraak om snel te genieten van het resultaat! Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 026-7024204.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.