Krijg met behulp van de hairstroke techniek prachtig volle wenkbrauwen die u niet meer hoeft bij te tekenen, in de buurt van Nijmegen! Heeft u te vaak geëpileerd? Of misschien dunnere wenkbrauwen dan u zou willen? Dan is de hairstroke behandeling een uitkomst voor uw wenkbrauwen, kom langs bij Beauté Du Monde, dichtbij Nijmegen.

De hairstroke behandeling voorziet uw wenkbrauwen van prachtige definitie, nu nabij Nijmegen

Iedereen wilt goedgevormde wenkbrauwen zonder al te veel moeite. Het bijtekenen kost vaak veel werk, pakt niet helemaal uit zoals gewild en loopt uit na een kleine regenbui. Met permanente make-up, zoals de hairstroke techniek, is dit verleden tijd! U maakt een afspraak voor uw wenkbrauwen, door voor de hairstroke behandeling te kiezen bij Beauté Du Monde in Velp, dichtbij Nijmegen. We beginnen met een schets, om de perfecte vorm en kleur van uw nieuwe wenkbrauwen te bepalen. Zo bent u verzekerd van mooi resultaat dat uw ogen laat spreken! De nieuwe haren zijn niet van uw echte te onderscheiden.

Gaat u voor volle wenkbrauwen?

Maak online een afspraak om zo snel mogelijk te genieten van wenkbrauwen die tijdens het sporten, zwemmen en slapen altijd mooi blijven zitten. Onze salon is gevestigd in Velp, dichtbij Nijmegen, waar u de hairstroke behandeling voor uw wenkbrauwen laat uitvoeren. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 026-7024204.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.