Fris uw gelaat op en maak uw huid strakker met een behandeling voor huidverbetering en/of huidverjonging bij onze schoonheidssalon in de buurt van Arnhem. Beauté Du Monde biedt meerdere pakketten aan voor gezichtsbehandelingen. Ontspanning en verbetering van de huid staan hierbij centraal, met direct zichtbare resultaten!

Kom tot rust tijdens een gezichtsbehandeling voor huidverjonging dichtbij Arnhem

U werkt veel, ervaart stress of bent misschien gewoon even toe aan ontspanning. Dat vindt u bij Beauté Du Monde. Wij bieden meerdere gezichtsbehandelingen aan waarbij bijvoorbeeld massages, reinigingen, peelings en aromatherapieën aan bod komen voor een herboren gevoel. In onze salon in de buurt van Arnhem bieden we onder andere de volgende behandelingen op het gebied van huidverbetering en huidverjonging aan:

  • Gezichtsbehandeling: reiniging, massage en energie-ampul
  • Jeugdbehandeling: dieptereiniging, peeling, therapie en mee-eters verwijderen
  • Huidverbetering en handparaffine: reiniging, maskers, epileren en massages
  • Huidverbetering deluxe: reiniging, peeling en collageenbehandeling
  • Huidverjonging: reiniging, vitamine ampul, IPL huidverjonging
  • Chinese kruidenpeeling: littekens, grove poriën en rimpels
  • Glycopeel: fruitzuurpeeling
  • Micro skin polish: 3-in-1-totaalbehandeling

Uw wens staat centraal!

Ervaart u bepaalde onzuiverheden of spanningen in en op uw gezicht? Laat het weten. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat u tevreden de salon verlaat. Maak uw wensen kenbaar voor en tijdens de behandeling, zodat wij u optimaal in de watten kunnen leggen. Wij bieden naast huidverbetering en huidverjonging ook andere behandelingen aan in onze schoonheidssalon in Arnhem. Probeer bijvoorbeeld ook eens onze lichaamspakkingen. Maak een afspraak voor uw favoriete gezichtsbehandeling of andere behandeling! Heeft u nog vragen? Laat ze beantwoorden door onze medewerkers door te bellen naar 026-7024204.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.