Een IPL behandeling in de buurt van Arnhem, zorgt ervoor dat u van uw ongewenste haargroei afkomt. IPL staat voor Intense Pulsed Light, wat betekent dat er gebruik wordt gemaakt van intensieve lichtflitsen. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd en het ongewenste haar groeit niet terug. Bij Beauté Du Monde zorgen we ervoor dat uw gladde oksels of benen voor altijd zijn!

De voordelen: een IPL behandeling in de regio Arnhem

Bent u uw ongewenste haargroei zat en wilt u ervan af? Kies dan voor een behandeling die veel voordelen met zich meebrengt. Een behandeling met IPL in de regio Arnhem is een relatief kort proces, omdat wij meerdere haartjes tegelijk behandelen. Deze techniek zorgt voor een lagere drempel. Waarom? De techniek wordt als pijnloos ervaren! De haarzakjes die tijdens de behandeling vernietigd zijn komen nooit meer terug.

Laat u adviseren voordat u een behandeling ondergaat 

Voordat u een behandeling met IPL ondergaat in onze salon in Arnhem, geven wij u graag advies. De effectiviteit van de behandeling hangt af van de kleur van de haartjes en uw huidtype. Kom langs in onze schoonheidssalon zodat wij kunnen bepalen of een behandeling met IPL voor u zin heeft.

Geniet uw leven lang met een IPL behandeling

Een groot voordeel van een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van IPL, is dat uw ongewenste haartjes voor altijd verdwenen zijn. Zo geniet u heel uw leven van een gladde huid. Wilt u een IPL behandeling in de buurt van Arnhem ondergaan? Maak dan eenvoudig via onze website een afspraak. Heeft u specifieke vragen over deze ontharingsmethode? Bel naar 026 7024204.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.