Kies voor IPL ontharen bij onze salon in de regio Arnhem als u maar niet van uw ongewenste haargroei afkomt. Deze unieke techniek is een effectieve manier om van uw ongewenste haartjes af te komen. Er wordt gebruik gemaakt van een krachtig flitslicht dat ervoor zorgt dat de haarzakjes beschadigd raken. IPL staat voor Intense Pulsed Light. Onze specialisten zorgen ervoor dat u na de behandeling tevreden de deur uitloopt! 

IPL ontharen dichtbij Arnhem: hoe gaat de behandeling in z’n werk?

Van tevoren maken we graag met u een afspraak om op de gewenste datum de behandeling uit te voeren. De behandeling is compleet pijnloos en veilig. Echter, het komt wel voor dat de huid na de behandeling wat gevoelig is. Door het licht wordt het haarzakje verwarmd en vernietigd. Hierdoor groeien er geen haren meer terug. De behandelingsperiode verschilt per persoon en is afhankelijk van meerdere factoren.

Kan iedereen een IPL behandeling ondergaan?

Als u delen van uw lichaam wilt laten ontharen met IPL in de regio Arnhem, is het verstandig om te kijken of dit voor u geschikt is. Dit hangt vooral af van het pigment van het haar. Wij geven u graag advies over het pigment van uw haar en uw huidtype. Daarmee kunnen wij bepalen of het ontharen met IPL bij ons in Arnhem voor u effectief is.

Kom langs voor een kennismakingsgesprek

Bent u geïnteresseerd in deze effectieve behandeling? Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek in onze schoonheidssalon! Als u specifieke vragen heeft zijn ook te bereiken op het telefoonnummer: 026 7024204.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.