Laat u door middel van laser ontharen om pijnloos en permanent van uw ongewenste haar af te komen, bij Beauté Du Monde in de buurt van Arnhem! Bent u het beu dat u direct na het scheren alweer stoppeltjes heeft? Vindt u het zonde om iedere dag in de douche zo veel tijd kwijt te zijn aan het ontharen van uw lichaam? Dan is permanente ontharing door middel van laser de perfecte oplossing voor u.

De voordelen van laser ontharen bij onze salon vlakbij Arnhem

Bij Beauté Du Monde maken wij gebruik van lasers om uw lichaam te ontdoen van overtollig of ongewenst haar. Ontharen met laser kost minder tijd dan bijvoorbeeld elektrisch ontharen, omdat er grote gebieden in één keer worden behandeld. Tijdens een behandeling kunnen wij meerdere lichaamsdelen ontharen. Daarnaast is het pijnloos, in het ergste geval ervaart u een lichte tinteling.

Hoe verloopt een laserbehandeling?

U kiest ervoor om een of meerdere delen van uw lichaam door laser te laten ontharen bij onze salon dichtbij Arnhem. Goede keuze! Wij leggen u volledig in de watten. Het is belangrijk dat u in de zes weken voor de behandeling stopt met harsen of epileren. Twee weken voor de behandeling kunt u het best overdadig zonlicht op de huid vermijden. Tijdens het ontharen zenden de lichtbundels van onze applicator korte impulsen energie naar de haarzakjes. Door deze beschadiging vallen het haar en de haarwortel uiteindelijk uit. Gemiddeld zijn er zes tot acht behandelingen nodig om het gewenste effect te bereiken.

Persoonlijk advies

Wilt u graag meer informatie over de behandeling? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Bel naar 026-7024204. Gaat u voor pijnloos en permanent ontharen met laser in de buurt van Arnhem? Maak dan snel een afspraak! Bekijk ook eens onze andere behandelingen.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.