Laat met onze laser techniek pijnloos uw lichaam ontharen bij schoonheidssalon Beauté Du Monde in de buurt van Nijmegen. Zeg scheermesjes, scheerschuim en stoppels gedag! Ontharing met laser zorgt voor permanente resultaten en is daarmee de perfecte oplossing voor u!

Laat met laser verschillende lichaamsdelen ontharen in de buurt van Nijmegen

Droomt u van altijd gladde benen en oksels die u nooit meer hoeft te scheren? Heeft u misschien last van een behaarde rug waar u zich voor schaamt? Met onze laser techniek heeft u hier geen omkijken meer naar. Wij kunnen onder andere de volgende gebieden voorzien van ontharing:

  • Bikinilijn
  • Boven- en onderbenen
  • Schouders
  • Buik en borst
  • Hele gezicht

Het is mogelijk om tijdens één behandeling meerdere gebieden te laten ontharen. In totaal zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig om de gekozen lichaamsdelen geheel te ontharen.

Doet laser pijn?

Als u uw lichaam laat ontharen met laser in onze salon in de buurt van Nijmegen, ervaart u geen pijn. Het ontharen met laser gebeurt pijnloos. Wel kunt u een lichte tinteling ervaren. Bent u toch bang? Laat het altijd onze medewerkers weten, dan houden wij er rekening mee.

Laat u laseren

Maak vandaag nog een afspraak voor een laser behandeling bij onze salon in de buurt van Nijmegen, om zo snel mogelijk te kunnen genieten van uw permanente ontharing. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag. U kunt ons telefonisch bereiken op 026-7024204.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.