Microblading is de nieuwste techniek in de omgeving van Arnhem om uw wenkbrauwen te voorzien van natuurlijke semipermanente make-up. Uw wenkbrauwen zien er altijd goed uit: na het zwemmen, op vakantie en als u net wakker bent! Door de geraffineerde techniek is de semipermanente make-up niet van uw echte wenkbrauwharen te onderscheiden.

Ga voor een wenkbrauw die perfect bij uw gezicht past met behulp van microblading in de buurt van Arnhem

Voor we beginnen aan de behandeling bespreken we tijdens een intakegesprek met u de gewenste wenkbrauwen. We kijken naar de vorm van uw gezicht en de haargroei in uw wenkbrauw en bepalen zo hoe de wenkbrauw vol, natuurlijk en sprekend loopt. Eerst tekenen we een schets als voorbeeld van de definitieve vorm. Aan de hand van uw wensen passen we deze eventueel aan alvorens we met de behandeling zelf beginnen. Ieder haartje wordt individueel geplaatst. Daarbij gebruiken we een kleur die exact aansluit op uw eigen wenkbrauwharen. U kunt bij onze salon nabij Arnhem naast microblading ook terecht voor andere soorten permanente make-up.

De perfecte wenkbrauwen voor minstens een jaar

Na de eerste behandeling zullen uw wenkbrauwen rood zijn en jeuken. Dit is een standaardreactie. Binnen een maand komt u bij ons terug om eventuele lichtere plekjes bij te laten werken, dit zit bij de prijs inbegrepen. Hierna kunt u circa 1 tot 3 jaar genieten van uw mooie wenkbrauwen!

Gratis intakegesprek

Maak nu een afspraak en plan uw gratis intakegesprek in. U bent welkom in onze salon in Velp, nabij Arnhem, om tijdens dit gesprek al uw wensen en vragen over de microblading behandeling te bespreken. Heeft u op voorhand al vragen? Wij beantwoorden deze graag! U kunt ons telefonisch bereiken op 026-7024204.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.