Krijg natuurlijke, vollere wenkbrauwen en een sprekendere blik dankzij een microblading behandeling bij schoonheidssalon Beauté Du Monde in Velp, nabij Nijmegen. Bent u ’s ochtends vaak te laat, omdat u uw wenkbrauwen in model probeerde te krijgen? Bent u niet tevreden met de vorm of dikte van uw wenkbrauwen? Microblading is hiervoor dé oplossing!

Kijk nooit meer om naar uw wenkbrauwen met microblading, nu ook dichtbij Nijmegen

Microblading is een van de nieuwere technieken op het gebied van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Ieder haartje wordt individueel gezet en er wordt gebruik gemaakt van een kleur die identiek is aan de kleur van uw wenkbrauwharen. Zo is de semipermanente make-up niet te onderscheiden van uw echte wenkbrauw! Na de behandeling kunt u zwemmen, sporten, slapen en meer, zonder dat uw wenkbrauwen uitlopen of de vorm verliezen. U heeft er geen omkijken meer naar! In onze salon in de buurt van Nijmegen bieden we naast microblading ook andere behandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen en permanent ontharen.

Bespreek uw wensen

Heeft u bepaalde wensen of verwachtingen? Tijdens het intakegesprek nemen we deze met u door. Ook bepalen we de vorm van uw behandelde wenkbrauwen. Hierbij kijken we naar de vorm van uw gezicht en de huidige haargroei, voor een zo natuurlijk mogelijk effect. Het is belangrijk dat u er tevreden mee bent, dus graag horen we wat u graag wilt.

Maak nu een afspraak

Maak een afspraak om uw intakegesprek in te plannen voor uw microblading behandeling in onze salon in Velp, nabij Nijmegen. Heeft u vragen? Bereik ons telefonisch op bereiken op 026-7024204. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.