Verjong en verbeter uw huid door een microdermabrasie behandeling bij schoonheidssalon Beauté Du Monde in Velp, dichtbij Nijmegen. Deze mechanische vorm van peelen verwijdert de dode huidcellen op uw gezicht en hals. U heeft na de eerste behandeling direct al een frissere en gladdere uitstraling.

Microdermabrasie: de nieuwe vorm van huidvernieuwing in de regio Nijmegen

Een gezonde en jonge huid vernieuwt iedere 30 dagen de huidcellen. Zo blijft de huid fris en sterk. Dit verandert naarmate u ouder wordt. Het proces wordt vertraagd en de vernieuwing blijft langer uit. Een microdermabrasie behandeling is hiervoor de oplossing! Waarom? Tijdens deze behandeling wordt het toplaagje van de opperhuid verwijderd. Door middel van ultrageluidsgolven worden werkstoffen dieper in de huid gebracht. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen. U krijgt hierdoor een frissere, gezondere en strakkere huid!

Waarmee kan microdermabrasie u helpen?

Heeft u last van een of meerdere huidproblemen en heeft u interesse in een microdermabrasie behandeling in de buurt van Nijmegen? Veel problemen zijn op te lossen met deze behandeling. Een greep uit de huidproblemen:

  • Vette huid en acné
  • Rokershuid
  • Verslapte huid
  • Verstopte poriën
  • Droge huid
  • Pigmentvlekken
  • Futloze huid

Ga voor een volledig verzorgde huid

Naast de microdermabrasie behandeling bieden wij ook andere behandelingen aan bij Beauté Du Monde in Velp, in de buurt van Nijmegen. Gaat u voor een strakkere en frissere huid? Maak dan snel een afspraak. Uiteraard beantwoorden wij ook graag uw vragen. Neem hiervoor telefonisch contact op via 026-7024204.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.