Beauté du Monde bestaat sinds 2007, en is sinds het begin aangesloten bij de Anbos. Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, dus u bent bij mij in goede handen.

We streven altijd naar het hoogst haalbare, en dat weerspiegelt zich in de producten en apparatuur die we gebruiken in de salon. We vinden het belangrijk dat u van tevoren weet wat u kunt verwachten van de behandelingen die we uitvoeren, dus goede voorlichting en afstemming vind ik heel belangrijk.

Ik hou ervan om het aanbod in de salon gevarieerd en up to date te houden, dus hou deze site, mijn facebook en instagram goed in de gaten, want van tijd tot tijd zullen er nieuwe behandelingen en behandelmethodes te vinden zijn.

Mijn specialistaites zijn permanente make-up, microblading, permanent ontharen, slimming, toning, vetbevriezing, cavitatie, maar u kunt ook bij ons terecht voor zeer effectieve behandelingen tegen rimpels, camouflage van pigmentvlekken, het verwijderen van steelwratjes, fibromen, striae of couperose.

Ook geef ik graag adviezen die u helpen om de effecten van de behandelingen in de salon langer vast te kunnen houden. We zijn GGD Erkend, dus in sommige gevallen kunnen behandlingen door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

U bent van harte welkom in onze salon, gelegen aan de Emmastraat 7 in het gezellige winkelcentrum van Velp voor een vrijblijvende kennismaking, of u kunt HIER direct een afspraak inplannen!

Onze producten zijn uiteraard allemaal dierproef vrij!

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen?

Neem dan nu contact met ons op!