Ga voor een fijne, gladde huid en laat u permanent ontharen bij schoonheidssalon Beauté Du Monde in Velp, in de buurt van Arnhem. Bent u het wekelijks of zelfs dagelijks scheren en epileren beu? Kies voor een laser- of IPL-behandeling en zeg gedag tegen uw behaarde benen, armen en/of andere lichaamsdelen.

Verschillende mogelijkheden voor permanent ontharen bij Beauté Du Monde, dichtbij Arnhem

Permanent ontharen is de perfecte oplossing om voor altijd af te zijn van ongewenste beharing. Wilt u graag altijd gladde benen en armen? Ergert u zich aan het herhaaldelijk scheren van uw oksels? Of heeft u misschien beharing waar u zich voor schaamt, zoals op uw bovenlip of rug? Kom langs bij onze schoonheidssalon in Velp, in de buurt van Nijmegen, om het door middel van permanent ontharen verleden tijd te laten worden. Wij werken met twee verschillende technieken: IPL-behandeling en de laser behandeling.

Wat kan u laten ontharen?

In feite is het mogelijk om uw hele lichaam te laten ontharen. Met denk aan onze technieken behandelen we in één sessie indien gewenst meerdere gebieden. Onze salon is gevestigd in de buurt van Arnhem, waar u welkom bent om onder andere de volgende lichaamsdelen permanent te laten ontharen:

  • Wangen
  • Bovenlip
  • Hele gezicht
  • Onderbenen
  • Bovenbenen
  • Bikinilijn
  • Armen
  • Schouders
  • Rug
  • Buik en borst

Zeg gedag tegen ongewenste beharing

Maak een afspraak om uw intakegesprek en eerste behandeling in te plannen. Wij zien u graag in onze schoonheidssalon! Wilt u graag meer informatie over de permanente ontharing of een van onze andere behandelingen die wij bieden bij Beauté Du Monde in Velp, dichtbij Arnhem? Bel naar 026-7024204.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.