Vergeet scheren en epileren en ga voor een altijd gladde huid door permanent ontharen bij Beauté Du Monde in Velp, dichtbij Nijmegen. Bij deze schoonheidssalon wordt u altijd in de watten gelegd, om na uw behandeling als herboren naar buiten te stappen.

Wat bereikt u met permanent ontharen door onze salon in de buurt van Nijmegen?

Uw wens is om permanent af te zijn van haar op lichaamsdelen zoals uw benen, armen of bikinilijn. Wij zorgen ervoor dat deze wens uitkomt! In onze salon in de buurt van Nijmegen heeft u de keuze uit twee verschillende technieken op het gebied van permanent ontharen: de lasertechniek en de IPL-techniek. Bij beide technieken zijn er meerdere sessies benodigd om al het haar te verwijderen. Tussen iedere behandeling krijgt de huid enkele weken rust.

Pijnloos permanent ontharen

Een veel gestelde vraag is of ontharen met laser- of IPL-techniek pijnlijk is. Wij kunnen bevestigen dat permanent ontharen bij Beauté Du Monde in de buurt van Nijmegen nooit pijnlijk is. Wel kunt u een lichte tinteling ervaren tijdens de behandeling. Bent u toch bang of zenuwachtig voor of tijdens de behandeling? Laat het onze medewerkers weten! Wij doen er alles aan om de behandeling voor u zo comfortabel mogelijk te maken.

Start nu met uw behandeling

Maak een afspraak om een intakegesprek en de door u gewenste behandeling in te plannen. Hoe eerder u begint, hoe eerder u kan genieten van een leven zonder ongewenst haar! Wilt u graag meer informatie over een van onze behandelingen? Wij beantwoorden uw vragen graag! Neem telefonisch contact met ons op via 026-7024204.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.