De behandeling permanent ontharen zorgt ervoor dat u, voor een eerlijke prijs, van ongewenste haargroei af bent. Beauté Du Monde maakt gebruik van de IPL-techniek. Hierbij wordt een krachtig flitslicht gebruikt waardoor het haarzakje beschadigd wordt. Het definitief ontharen van ongewenste haargroei is de meest effectieve aanpak.

Permanent ontharen: op verschillende plekken en een eerlijke prijs

Gaat u op vakantie en wilt u af van ongewenst haar bij uw oksels en bikinilijn? Of bent u nu echt klaar met de haartjes op uw bovenlip of kin? Wij ontharen verschillende delen van uw lichaam. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Armen
  • Rug
  • Boven- en onderbenen

Dit alles doen wij voor een scherpe prijs! Het voordeel van permanent ontharen is dat u niet meer dagelijks hoeft te scheren of maandelijks hoeft te waxen. Dit bespaart u weer kosten. De tarieven en de prijs voor permanent ontharen vindt u op onze website. Daarnaast is het afgelopen met de vervelende huidirritaties die u opliep door het scheren. Permanent ontharen is zowel geschikt voor mannen als vrouwen.

Wilt u een behandeling? Maak een afspraak!

Bent u klaar met uw ongewenste haargroei? Kom dan langs voor een behandeling! U maakt bij ons eenvoudig een afspraak via de website. Hier geeft u aan dat het om permanente ontharing gaat. Ook laat u weten welk lichaamsdeel u wilt laten behandelen. Heeft u specifieke vragen over het ontharen? Bel dan naar 026 7024204.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.