Met de permanente make-up van Beauté Du Monde dichtbij Arnhem ziet u er op ieder moment van de dag verzorgd uit. U hoeft zich geen zorgen meer te maken tijdens het zwemmen of voor het slapen gaan. Uw make-up zit altijd goed! Voor mensen met een make-up allergie is deze vorm van make-up de perfecte uitkomst.

Permanente make-up voor uw ogen, wenkbrauwen en lippen in de buurt van Arnhem

Wilt u niet meer in de ochtend lange tijd voor de spiegel hoeven staan? En wilt u uw wenkbrauwen een kleurtje geven? Bij Beauté Du Monde zorgen we voor prachtige permanente make-up voor uw wenkbrauwen. Daarnaast kunt u in de buurt van Arnhem ook terecht voor permanente make-up voor uw ogen of lippen. Kies voor een mooie eyeliner onder of boven uw oog. Wilt u beide? Dit is ook mogelijk in onze salon! De permanente make-up wordt door onze specialisten zorgvuldig aangebracht, waardoor u jarenlang geniet van deze behandeling.

De verzorging van permanente make-up

Nadat de permanente make-up in de buurt van Arnhem bij u is aangebracht, is een goede nazorg erg belangrijk. Over het algemeen is de genezingstijd van permanente make-up ongeveer een week, afhankelijk van uw gezondheid en lichamelijke conditie. Wij raden u aan om de make-up zo min mogelijk aan te raken met de handen. Daarnaast moet u water, reinigingsmelk en -lotions vermijden in de drie dagen na het aanbrengen. Wilt u meer weten over de nazorg? Bekijk dan onze instructies!

Maak een afspraak in onze schoonheidssalon

Bent u geïnteresseerd in een professionele behandeling van Beauté Du Monde? Maak dan snel een afspraak, dit doet u eenvoudig online! Wij zien u graag terug in onze salon. Heeft u specifieke vragen? Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 026 7024204.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.