Met de permanente make-up van Beauté Du Monde dichtbij Doetinchem, hoeft u in de ochtend geen uren meer voor de spiegel te staan. Permanente make-up zorgt er onder andere voor dat uw gezichtsvormen worden geaccentueerd. Daarnaast zijn uw lippen, eyeliner of wenkbrauwen altijd perfect bijgewerkt. Onze specialisten zorgen voor een uitstekend resultaat, zodat u lange tijd geniet van uw make-up.

Biedt permanente make-up in de regio Doetinchem voor u een uitkomst?

Er zijn veel verschillende redenen waarom u kiest voor permanente make-up van Beauté Du Monde in de regio Doetinchem. Voor slechtzienden, die het lastig vinden om zichzelf op te maken, is permanente make-up een goede oplossing. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up kan deze behandeling veel voor u betekenen. Uiteraard kan het ook zijn dat u het uzelf eenvoudig wilt maken, u heeft namelijk geen zin en tijd om u elke dag op te maken. Een leuke bijkomstigheid: permanente make-up maakt u vaak zelfverzekerder!

Maak kennis met onze specialisten

Al onze permanente make-up behandelingen nabij Doetinchem, worden uitgevoerd door specialisten. Zo bent u ervan verzekerd dat het mooi en zorgvuldig gebeurd. Wij willen natuurlijk niets liever dan dat u lange tijd geniet van uw wenkbrauwen, lippen of eyeliner! Maak eenvoudig een afspraak via onze website of bij vragen belt u naar 026 7024204.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.