Laat uw permanente make-up zetten door een specialist in de regio van Nijmegen. Beauté Du Monde is een schoonheidssalon die verschillende behandelingen aanbiedt. Zo kiest u voor permanente make-up voor uw wenkbrauwen, lippen en eyeliner. Het aanbrengen van de make-up gebeurt met veel zorg waardoor u een lange periode geniet van uw prachtige make-up.

Behoud de kwaliteit van uw permanente make-up dichtbij Nijmegen

Heeft u uw permanente make-up laten zetten door Beauté Du Monde in de buurt van Nijmegen? Dan geven wij u graag advies hoe u het best de kwaliteit behoudt. Zorg ervoor dat uw make-up niet meteen wordt blootgesteld aan de zon en UV-licht. De zonnebank is in de eerste twee weken dus geen goed idee. Daarnaast is het belangrijk om uw permanente make-up hygiënisch te behandelen. De eerste twee weken is het niet aan te raden om een zwembad of sauna te bezoeken. Geef uw huid en permanente make-up de tijd, onze specialisten garanderen dat u dan jarenlang geniet!

Laat u adviseren over de kleur

Weet u niet welke kleur u moet kiezen voor uw wenkbrauwen, lipliner of eyeliner? Al onze medewerkers in de buurt van Nijmegen zijn stuk voor stuk experts op het gebied van permanente make-up en weten dus ook wat het best bij uw huidtype past. Wilt u deskundig advies van een van onze medewerkers? Kom langs in onze salon of bel naar 026 7024204.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.