Als u tevreden wilt zijn met het eindresultaat van uw permanente make-up, kiest u voor een specialist in Velp. Zo ziet u er iedere dag verzorgd uit, zonder dat u iedere ochtend make-up hoeft aan te brengen op uw gezicht. Daarnaast is dit dé perfecte manier om uw zelfvertrouwen een boost te geven.

Profiteer van de vele voordelen van permanente make-up in Velp

Denkt u eraan om permanente make-up aan te laten brengen op uw gezicht? Deze behandeling zorgt ervoor dat u, vooral in de ochtend, tijd bespaart. U hoeft niet meer elke ochtend uren voor de spiegel te staan. Met prachtige permanente make-up van Beauté Du Monde ziet u er altijd verzorgd uit! Bent u uitgelopen make-up tijdens de regen of tijdens het sporten ook zat? Dit is nu verleden tijd! Maak u nooit meer zorgen om uw make-up.

Hoe verzorgt u uw permanente make-up?

Als u de kwaliteit van uw permanente make-up wilt behouden, adviseren wij u graag over de nazorg in onze salon in Velp. Het duurt ongeveer een week voordat uw behandelde huid genezen is. Vermijd water en lotions op de behandelde plekken gedurende drie dagen na het zetten van uw permanente make-up. Wij geven u zalf mee die u op de wond smeert.

Meer informatie over de behandeling? Kom langs!

Wilt u uw permanente make-up laten zetten in Velp? Kom dan langs in onze salon. Onze ervaren medewerkers zullen u adviseren over welke kleur het best bij uw huidtype past. Wij zijn ook te bereiken op 026 7024204, waar wij ook al uw vragen beantwoorden.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.