Als u permanente make-up op uw wenkbrauwen wilt laten aanbrengen, kiest u voor een specialist die dit aanbiedt voor een eerlijke prijs. Met de behandeling van Beauté Du Monde zien uw wenkbrauwen er compleet verzorgd uit. Hebben uw wenkbrauwen dunne of onregelmatige haargroei? Dan is permanente make-up zeker een goede oplossing voor u!

Met permanente make-up zien uw wenkbrauwen er elke dag prachtig uit

Zou het niet heerlijk zijn als uw wenkbrauwen er elke ochtend perfect uitzien? En er precies zo uitzien zoals u ze zelf zou tekenen? Permanente make-up accentueert niet alleen uw gezicht, maar het scheelt ’s ochtends ook veel tijd. Met onze permanente make-up heeft u prachtige wenkbrauwen die wij bij u aanbrengen voor een mooie prijs. Bekijk de tarieven en behandelingen op onze website.

Het aanbrengen van de permanente make-up

Bij permanente make-up voor uw wenkbrauwen worden er pigmenten ingebracht tussen de eerste en de tweede huidlaag. Met kleine naalden inkt- en pigmentstoffen wordt de permanente make-up aangebracht. Het aanbrengen van de make-up gebeurt zo uiterst hygiënisch. De huid wordt goed schoongemaakt en gedesinfecteerd. De inkt die wordt gebruikt, wordt alleen voor u gebruikt en de naald komt uit een steriele verpakking.

Profiteer van onze scherpe prijzen

Wilt u permanente make-up voor uw wenkbrauwen laten zetten tegen een scherpe prijs? Kom dan bij ons langs! Onze ervaren specialisten zorgen voor een verbluffend eindresultaat. Wij zorgen ervoor dat u een lange tijd kunt genieten van uw nieuwe wenkbrauwen. Vragen over de prijs van de permanente make-up voor wenkbrauwen of wilt u meer informatie? Bel ons op 026 7024204.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.