Met de permanente make-up van de specialist in de buurt van Zevenaar, zien uw wenkbrauwen er elke dag perfect uit. Wilt u tijd besparen in de ochtend? Of wilt u wat vollere wenkbrauwen? Wij helpen u graag met het uitzoeken van de perfecte kleur die past bij uw huidtype. Bij ons heeft u keuze uit permanente make-up voor wenkbrauwen, lippen en eyeliner.

Persoonlijk behandelplan voor uw permanente make-up in de regio Zevenaar

Verlangt u ook naar het moment dat u nooit meer uw wenkbrauwen hoeft te tekenen? Of wilt u uw ogen net wat sprekender maken met een eyeliner boven of onder? Bij Beauté Du Monde dichtbij Zevenaar plannen we graag een kennismakingsgesprek met u in, om de wensen voor uw permanente make-up te bespreken. Daarnaast stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op. Ieder persoon en iedere huid is anders. Het behandelplan wordt dus compleet afgestemd op uw situatie.

Kies uit verschillende behandelingen

Op het gebied van permanente make-up zijn er verschillende opties bij ons in de regio Zevenaar. Zo kunt u bij ons terecht voor kiezen voor vollere lippen of lipliner. Naast permanente make-up voor wenkbrauwen, werken we ook met hairstroke 3D. Dit is een techniek waarbij de ‘hairstrokes’ in de oorspronkelijke haargroeirichting dicht bij elkaar worden gezet. Wilt u meer informatie over onze behandelingen? Kom langs in onze salon of neemt contact op via 026 7024204.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.