Kies voor permanente wenkbrauwen bij onze schoonheidssalon in de buurt van Arnhem! Wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitdrukking van je gezicht en daarom vinden veel mensen het belangrijk dat deze er goed uitzien. Door het gebruik van permanente make-up hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw wenkbrauwen, deze zien er namelijk altijd verzorgd uit!

Wanneer laat u permanente wenkbrauwen in de regio Arnhem zetten?

Als u permanente wenkbrauwen wilt laten zetten in Arnhem en omgeving, kunnen hier verschillende redenen voor zijn. Wil u uw wenkbrauwen laten opvullen, vrijwel omdat u dit gewoon mooier vindt? Of beoefent u een watersport waarbij het geen zin heeft om uw wenkbrauwen te tekenen? Misschien heeft u helemaal geen wenkbrauwen door een ziekte of veelvuldig epileren. Voor welke reden dan ook, wij zorgen ervoor dat uw wenkbrauwen er altijd mooi en verzorgd uitzien.

Kies voor verschillende technieken

Bij ons heeft u keuze uit diverse technieken, die we toepassen om uw wenkbrauwen nog mooier te maken. U kunt kiezen voor permanente make-up en voor hairstroke 3D. Het verschil tussen deze technieken is dat ze beide een andere uitstraling geven. Het is dus belangrijk om te bepalen wat het best bij uw gezicht past. Wilt u meer informatie over het zetten van permanente wenkbrauwen in de buurt van Arnhem? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten of laat het ons weten via 026 7024204.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.