Laat uw permanente wenkbrauwen zetten bij onze salon in de regio van Nijmegen. Wij zorgen dat u tevreden de deur uitloopt! Kies voor permanente make-up of ga voor de hairstroke 3D techniek. Al onze medewerkers zijn gespecialiseerd in beide technieken en zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Permanente wenkbrauwen laten zetten? Laat u adviseren door specialisten dichtbij Nijmegen

Wilt u nooit meer in de ochtend uw wenkbrauwen hoeven tekenen? Of vindt u uw wenkbrauwen te dun en wilt u ze wat laten opvullen? Bij Beauté Du Monde zorgen we dat u altijd tevreden bent met het eindresultaat. Maar weet u nog niet welke kleur u moet kiezen? Wij adviseren u over welke kleur het best bij uw huidtype past. Van tevoren stellen we een persoonlijk behandelplan op, zodat u weet waar u aan toe bent.

Een goede nazorg is het halve werk

Omdat een goede nazorg erg belangrijk is, geven we u graag instructies. Na het zetten van permanente wenkbrauwen in de buurt van Nijmegen, is het belangrijk dat u de permanente make-up zo min mogelijk aanraakt met de handen. Het is gewenst om de wenkbrauwen drie dragen droog te houden van bijvoorbeeld water of lotions. Tijdens het genezingsproces van een week is het verstandig om zwemwater en de sauna te vermijden.

Bezoek onze schoonheidssalon

U bent van harte welkom in onze salon in de buurt van Nijmegen voor advies of vragen over permanente wenkbrauwen. Als u dringende vragen of opmerkingen heeft, zijn wij ook te bereiken op 026 7024204. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.