In onze schoonheidssalon in de regio Duiven houden wij ervan om u in de watten te leggen! Laat u verzorgen door een van onze specialisten. Kom tot rust en raak heerlijk ontspannen in de aangename sfeer. U heeft keuze uit diverse behandelingen, die allemaal door specialisten worden uitgevoerd. Laat uw innerlijk naar buiten komen bij de salon Beauté Du Monde!

Diverse behandelingen bij de schoonheidssalon in de buurt van Duiven

Bij de schoonheidssalon dichtbij Duiven worden verschillende behandelingen aangeboden. Of u nu uw huid wilt verbeteren met onze gezichtsbehandeling of uw lichaam in vorm wilt houden door een cavitatie behandeling, wij helpen u! Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. Kies uit eyeliner, lipliner of permanente wenkbrauwen, zodat u er altijd verzorgd uitziet.

Kies een behandeling die bij u past

Weet u al voor welke behandeling u naar onze schoonheidssalon in de regio Duiven komt? Is het voor permanent ontharen of wilt u fibromen, striae of pigmentvlekken laten verwijderen? Als u kiest voor een botox-behandeling, dan wordt deze uitgevoerd door een gediplomeerd arts. Kies een behandeling die bij u past en laat het ons weten. Bespreek met ons de mogelijkheden! U maakt eenvoudig online een afspraak, maar wij helpen u ook telefonisch verder via 026 7024204.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.