Wilt u heerlijk verzorgd worden in een schoonheidssalon in Velp? Kom dan langs bij Beauté Du Monde. Wij verzorgen veel verschillende behandelingen, dus kies een behandeling die bij u past! Laat bij ons uw wenkbrauwen epileren of verven! Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in huidbehandelingen, pedicure en nog veel meer.

Kies uit veel verschillende behandelingen bij de schoonheidssalon in Velp

Wilt u er elke dag verzorgd uitzien met onze permanente make-up? Voor zowel ogen, lippen als wenkbrauwen is dit mogelijk! Wij bieden ook diverse pakketten voor gezichtsbehandeling aan, dit zorgt ervoor dat u huid verbeterd wordt en er jonger uitziet. Wilt u liever van uw ongewenste haartjes af? Dan is permanent ontharen voor u de juiste behandeling. Welke behandeling u ook kiest, bij onze schoonheidssalon in Velp worden ze allemaal uitgevoerd door ervaren specialisten.

Kom langs op de gewenste dag en tijd

Heeft u een behandeling gekozen? Maak dan eenvoudig online een afspraak! Zo komt u langs bij onze schoonheidssalon in Velp op de dag en tijd die voor u het beste uitkomt. Tijdens het maken van een afspraak geeft u aan voor welke behandeling u komt. Bij een deel van onze behandelingen vindt vooraf een kennismakinggesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt uw behandelplan opgesteld. Vragen? Neem telefonisch contact met ons op via 026 7024204.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.