Een ultrasoon behandeling zorgt er onder andere voor dat u van uw cellulitus, striae en onzuivere huid af komt. Onze behandelingen worden in kuurverband uitgevoerd, voor een optimaal resultaat. Ultrasone therapie zorgt ervoor dat de doorbloeding van de huid en celstofwisselingen wordt gestimuleerd, waardoor de elasticiteit van de huid vergroot.

Wat is een ultrasoon behandeling?

De huid wordt behandeld met ultrasone golven, dit zijn trillingen die voor de mens niet hoorbaar zijn. De tussenruimten tussen de cellen wordt groter, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd worden. Daarnaast wordt ook de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen verbeterd.

Een ultrasoon behandeling voor verschillende doeleinden

Een ultrasoon behandeling zorgt ervoor dat uw huid wordt verbeterd en dit kan op allerlei vlakken zijn. Stoort u zich aan de rimpels op uw gezicht? Of heeft u littekens waar u vanaf wilt? Dan kan ultrasone therapie een goede uitkomst voor u bieden. Ook de slechte doorbloeding van uw huid herstellen wij door deze techniek.

Is deze behandelmethode voor u geschikt?

Voordat u voor een ultrasone therapie kiest, is het verstandig om te bepalen of de behandeling voor u geschikt is. Het is niet verstandig om deze behandeling uit te voeren wanneer u ontstekingen heeft. Ook als u zwanger bent of bacteriële infecties heeft, is deze methode niet aan te raden. Wilt u weten of u geschikt bent voor deze behandelmethode? Vraag het onze specialisten!

Bespreek met ons uw wensen

Wij zorgen ervoor dat uw huid er weer prachtig en verzorgd uitziet. Wij horen graag uw wensen en voorkeuren zodat wij een behandelplan voor u kunnen opstellen. Wilt u een afspraak maken voor ultrasone therapie? Dit kan eenvoudig via onze website. Voor vragen zijn wij te bereiken op 026 7024204.

Bekijk ook: 

Heb je al een keuze gemaakt?

Plan dan nu een afspraak in of bekijk de tarieven!

Klanten reviews

Lees hieronder hoe onze klanten over ons spreken!

Amanda Kleins

Een hele fijne schoonheidssalon! Zeer ervaren gastvrouw, verstaat haar vak erg goed en ze is erg vriendelijk! Van permanente make-up, massages, van wenkbrauwen epileren tot aan kleine of uitgebreide gezichtsbehandelingen, met op de achtergrond een prettig achtergrondmuziekje! Een echte aanrader!

Petra Deurns

Goed ontvangst. Salon ziet er prima uit. Behandeling was net iets anders dan ik gewend was, maar prima. Enige puntje waar je misschien rekening mee moet houden is. Doordat ze met een naald in je wangen prikt kreeg ik overal op me wangen wondjes. Jammer want ziet er echt niet uit, heb overal nu wondjes/plekjes die niet te camoufleren zijn. Hoop dat het snel heelt.